När:     Söndagen den 30 augusti

Tid:      09.00-16.00

Plats:   Källängets IP

OBS!. Vi vill poängtera att vi följer myndigheternas rekommendationer vad beträffar exv. folksamlingar, och i det fall dessa rekommendationer gör det omöjligt att genomföra cupen, kommer vi självklart betala tillbaka alla anmälningsavgifter. Ni kan således anmäla er utan att riskera något.

Alla matcher spelas på Källängets IP, med gott om plats för alla, spelare, ledare, syskon, föräldrar samt mor- och farföräldrar. På anläggningen finns tillgång till omklädningsrum med dusch och toaletter, en välfylld kiosk samt ett grillkök som serverar lokalproducerade hamburgare och goda korvar.

Från Källängets IP är det nära till Svärdsjö centrum och vår trevliga ICA butik, samt ett par restauranger och en kiosk. Vardagar och lördagar finner man även ett rikt utbud av välsorterade affärer med kläder, byggvaror, radio/TV-prylar, fyrhjulingar, hantverk, guld och silver, färg, optik, inredning, blommor och design. Svärdsjö är ett köpcentrum på längden! I anslutning till anläggningen ringlar vårt trevligt motionsspår kantat av blåbär, lingon och svamp.

Svärdsjöcupen brukar sammanfalla med en av sensommarens allra varmaste dagar, så varför inte avsluta dagen med ett dopp vid någon av bygdens vackra badplatser.

Klasser:

• Mixade lag födda:     13/14 och 11/12
  • Pojkar födda:             13/14 och 11/12
  • Flickor födda:            13/14 och 11/12

Mixade lag spelar i första hand i en ren mixklass, alternativt                    i pojkklass.

Avgifter:

• Lagavgiften är 250: -
  • Deltagaravgiften är 50: - per spelare.
  • Alla avgifter betalas med swish eller kontanter                       vid registrering. Det finns möjlighet att fakturera men

då krävs fakturaadress och referens.

• Registrering görs senast 30 minuter före första match.

Anmälan: Hemsidan/Minicup

Ytterligare information:

Dan Gustafsson 070-299 25 69 eller This is a mailto link

Cup info:

• Alla lag spelar minst tre matcher
  • Matcherna spelas 1*20 minuter
  • Inga tabeller upprättas
  • Alla lag behöver ha med tröjor/västar i annan färg än ordinarie
  • Utrustning: Matchtröja, benskydd, skor.
  • Anmälan, registrering och betalning i sekretariatet senast 30 min före första match

Regler:

• 4 utespelare + 1 målvakt (fria byten)
  • Boll över sidlinje = Bollen passas med fot. Motståndare backar 3m.
  • Boll över kortlinje = MV rullar ut boll till medspelare. Motståndare backar till egen planhalva, över den sk retreatlinjen.
  • Lag som ligger under med 3 mål eller mer får sätta in en extra spelare

Uppdaterad: 23 MAJ 2018 09:49 Skribent: Dan Gustafsson