Alltid den sista helgen i augusti

När: Söndagen den 25 Augusti

Tid: 09.00-16.00

Plats: Källängets IP

Alla matcher spelas på Källängets IP där det finns tillgång till omklädningsrum med dusch och toaletter, kiosk och ett grillkök som serverar lokalproducerade hamburgare och korvar. Det finns gott om plats för alla på och kring anläggningen.

Från Källängets IP är det nära till centrum där man till vardags hittar bygdens moderna ICA butik, restauranger, välsorterade affärer med kläder, byggvaror, radio/TV-prylar, fyrhjulingar, hantverk, guld och silver, färg, optik, inredning, blommor och design. Svärdsjö är ett köpcentrum på längden!

Svärdsjöcupen brukar vara en av sensommarens allra varmaste dagar så det brukar vara ett bra förslag att avsluta dagen med ett dopp vid någon av bygdens vackra badplatser.

Klasser:

• Mixade lag födda:     12/13 och 10/11
  • Pojkar födda:             12/13 och 10/11
  • Flickor födda:            12/13 och 10/11

Mixade lag spelar i första hand i en ren mixklass                           och i andra hand i pojkklass.

Avgifter:

• Lagavgiften är 250: -
  • Deltagaravgiften är 50: - per spelare.
  • Alla avgifter betalas med swish eller kontanter                       vid registrering.
  • Registrering och betalning görs senast 30 minuter                 före första match.

Anmälan: Svärdsjö IF hemsida

Ytterligare information:                                                              Dan Gustafsson 070-299 25 69 dThis is a mailto link

Cup info:

• Alla lag spelar minst tre matcher
  • Matcherna spelas 1*20 minuter
  • Inga tabeller upprättas
  • Alla lag behöver ha med tröjor/västar i annan färg än ordinarie
  • Anmälan, registrering och betalning i sekretariatet senast 30 min före första match

Regler: Svensk fotbolls riktlinjer för åldersgruppen.

• 4 utespelare + 1 målvakt(fria byten)
  • Boll över sidlinje = kortpass
  • Boll över kortlinje = MV rulla med fot eller hand