Vi vill - Vi kan - Vi SKA!!

18 APR 2022 18:14
-bli Sveriges bästa förening –
  • Skapad: 18 APR 2022 18:14

Äntligen drar säsongen 2022 igång på riktigt, som vi har väntat och längtat! Det är nästan som en pånyttfödelse och vi laddar för mycket spring i benen nere på IP. Med det sagt så måste vi också säga att vi behöver er alla - barn, ungdomar och vuxna. Det är många föreningar, inte bara Svärdsjö IF, som bidrar till att hålla barn aktiva och byn vid liv, där vi är alla i stort behov av din halvtimme per månad för att kunna fortsätta erbjuda fritidsaktiviteter.

Nu tar vi nya tag för att med allas hjälp bli Sveriges bästa fotbollsförening. Under våren har vi ett antal möten inplanerade, där fokus ligger enbart på hur SIF ska kunna utvecklas. För att fortsätta attrahera och sätta fler i rörelse, måste vi bli ännu lite bättre som förening och med dessa möten startar vi resan mot det målet.

VI VILL - VI KAN - VI SKA