Hoppa till sidans innehåll

Tack, tack, tack!!

25 AUG 2019 18:59
Minicupen 2019 blev en ny succé mycket tack vare våra funktionärer.
  • Skapad: 25 AUG 2019 18:59

Årets minicup är avklarad och vi vill tacka alla som gjorde detta möjligt. Vi uppskattar att antalet personer på plats var ca. 1500 st, helt otroligt! Alla verkade nöjda och glada, och solen sken och det var varmt.

Föreningen tackar alla er funktionärer som gjorde att detta var nog den bästa cup vi haft. Allt flöt på och allt gick genomgående smidigare än tidigare år. Kioskgruppen har gjort ett förträffligt arbete, och i stort sett ingenting tog slut, snyyyyggt! Köerna till hamburgertältet var nästintill obefintliga, vilket tidigare år varit en flaskhals, även där en riktig fullträff. Uppbyggnad och nertagning av tält, målburar mm gick otroligt fort, och det var rent och snyggt överallt. En stor, stor eloge till alla som jobbade hårt och såg till att cupen blev en fenomenal succé, ni är värda sååååååå mycket beröm. 

Sist men inte minst, ett tack till cupgeneralen Dan Gustavsson som såg till att allt var uppstyrt och klart. Nu ser vi fram mot ICA Supermarkets Minicup 2020, det är snart bara 364 dagar kvar och vi längtar redan.

Svärdsjö IF / styrelsen

Skribent: Jimmy Linnér
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svärdsjö IF - Fotboll
Box 64
79023 Svärdsjö

Kontakt:
Tel: 024610815
E-post: This is a mailto link

Se all info