Svärdsjö IF rekryterar Rekryteringsansvarig

11 NOV 2021 17:11
Svärdsjö IF ser att vi, liksom många andra föreningar har allt svårare att både rekrytera och behålla spelare, speciellt när de aktiva kommer upp i tonåren.
  • Skapad: 11 NOV 2021 17:11

Nu försöker vi flytta fram våra positioner för att vända den trenden genom en rad aktiviteter.Vi har utsett en rekryteringsansvarig, Anders Sundkvist som ska driva vissa initiativ, som i förlängningen ska leda till att fler av våra aktiva fortsätter spela fotboll längre upp i åldrarna. Anders har varit tränare och ledare i föreningen under flera år. Med honom får vi en kraft som vill se att framför allt barn och ungdomar får en bra fritidssysselsättning, vilket också lägger grunden till ett långt liv i rörelse.

Vissa av dessa initiativ kommer vi presentera närmare i kommande inlägg, och det återkommer vi till. Anders kommer bl.a. vara samordnare för samarbete med skolan, planerna på ett Summer Camp med Tilda Mattson och Emelie Björk som ansvariga, och även lite uppsökande verksamhet. Har du idéer om hur vi behåller våra spelare aktiva under en längre tid, så kontakta gärna Anders på 070-563 94 09 eller mailen This is a mailto link . Hjälp oss att bli en än mer attraktiv förening, där glädje och gemenskap ska komma i första hand.