Säsongen snart i gång!

06 MAJ 2020 20:03
Äntligen närmar vi oss av avspark för säsongen 2020 åtminstone för ungdomslagen, och först ut är Pojkar div. 4 på lördag.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2020 20:03

Trots att säsongen kommer bli konstig och svårplanerad åtminstone fram till uppehållet, så känns det skönt att få dra i gång träningar och matcher på Källänget. Matcherna kommer fortfarande vara en utmaning för åskådarna och vi uppmanar ALLA som vill titta att respktera myndigheternas rekommendationer. Det innebär med andra ord HÅLL AVSTÅNDET, och kommer det att bli fler än 50 personer så var beredd på att de sista inte kan närvara.

Sedan kan vi berätta att från denna säsong kommer damerna och herrarna dela omklädningsrum, om än inte vara där samtidigt och ännu ett steg mot ett jämställt idrottande. Det betyder också att vi får ytterligare ett omklädningsrum till förfogande för ungdomslagen, ett rum som är öppet för alla men finns det lag som har match så har det laget förtur.

Kiosken är stängd tills vidare men öppnar upp så fort tillfälle ges.

Nu ser vi fram mot en skön sommar med fysisk distans, men mycket glädje trots de tider vi lever i. Vi ses snart men inte mer än 50 i taget.

/Jimmy