Rapport från årsmötet

16 MAR 2021 18:06
Rapport från Svärdsjö IF årsmöte

Under måndagen 15/3 höll Svärdsjö IF Fotboll sitt årsmöte, och denna gång genomfördes det av förklarliga skäl digitalt. Det blev inget större teknikstrul utan fungerade på det hela taget väl.
  • Uppdaterad: 16 MAR 2021 18:06

Här kommer en sammanfattning av vad som sade och beslutades.

Verksamheten har såklart påverkats av den pågående pandemin, men det positiva är att framför allt vår barn- och ungdomsverksamhet har kunnat hållas i gång tämligen bra. Vi lyckades under 2020 genomföra fotbollsskolan, något som var populärt och samlade ett 80-tal deltagare. Däremot fick vi tyvärr ställa in ICA Supermarkets minicup, det var det enda alternativet vi den tidpunkten. Seniorerna fick bara spela enkelserier, medans barn och ungdomar fick spela en dubbelserie.

Det var också val till styrelsen, två platser närmare bestämt2. Till Ordförande på et tår valdes Jimmy Linnér, och till ledamot på två år valdes Hanna Tufvesson. I och med detta så ser styrelsen ut som följer:

Ordförande                               Jimmy Linnér

Kassör                                      Suss Forsell

Aktivitetsansvarig                      Hanna Tufvesson

Materialansvarig                        Malin Rodarmel

Anläggningsansvarig                  Robin Wikström

Hur 2021 kommer se ut är fortfarande skrivet i stjärnorna, men vi planerar för att arrangera både fotbollsskola och minicupen. Vi hoppas fortfarande att alla serier kommer genomföra som dubbelserie, men det ser något dystert ut för seniorerna. Vi anser att föreningen är jämställd på alla plan, alla har samma förutsättningar oavsett kön när det kommer till träningstider, material, ekonomi etc. Däremot behöver vi få med fler kvinnor som tränare/ledare, där är vi för få och vi bommar mycket kompetens.

Medlemsavgifterna beslutade årsmötet skulle lämnas oförändrade, vilket innebär följande:

• Junior 50 kr
  • Senior 100 kr
  • Familj 200 kr

Detta innebär att vi fortfarande är billigast i kommunen så vitt vi vet, något vi strävar efter. Med det sagt avslutades årsmötet med förhoppningen om ett mer normalt 2021. Alla som har barn och ungdomar från 6 år upp till årskurs 6, gå in och anmäl dom till Fotbollsskolan redan nu, anmälan ligger uppe på hemsidan, svardsjoif.se . Dessutom kan ni på samma sida gå in och betala in medlemsavgiften redan idag, så är det klart för 2021, följ denna länk: https://www.svardsjoif.se/Medlemskap/

Håll avstånd, håll ut och håll modet uppe, så ses vi (förhoppningsvis) på IP i sommar.

Svärdsjö IF styrelse.