"Nya klubbis" är på G

22 MAJ 2019 17:18
Ovanstående är snart ett minne blott.
  • Skapad: 22 MAJ 2019 17:18

Arbetet med att bygga om och ut vår klubbstuga fortskrider. Vi har fått ett bygglov beviljat för att bygga en uteservering, där man ska kunna njuta av kaffet och glassen under tak.

Inomhus ska hela cafeterian renovera, ett arbete som planeras för fullt just nu med hjälp av Maria och Per Stålberg. De har blivit guidade av ett antal barn och ungdomars önskemål, om hur det ska se ut och vad som ska finnas på plats. Vi siktar på någon skön soffa, saccosäckar, Tv, TV-spel, musik mm. Här är tanken att lokalen ska nyttjas mycket mer också vintertid, och förhoppningsvis fylld framför allt på helgerna. Aktiviteter kan exv. vara FIFA-turneringar, visning av matcher, lagträffar, eller bara allmänt "ungdomshäng". Här finns utrymme för andra grupper att vistas också, varför inte en EPA-träffskväll eller liknande.

Det är inte tänkt att detta ska vara en ersättare till UG, utan snarare ett komplement när UG är stängt. Vi tror detta kommer bli kanon och att antal besökare mångfaldigas. Mer info kommer så småningom.