Ett grönare SIF

25 JAN 2020 14:52
Vintern lyser med sin frånvaro, gräset är grönt och då passar SIF också på att bli lite grönare.
  • Skapad: 25 JAN 2020 14:52

Föreningen tar ett steg mot en mer hållbar verksamhet som lönar sig för alla i längden.Vi har nu med hjälp av Falu Kyla installerat två luftvärmepumpar, en investring som betalar sig på ca. 2 år, därefter är det ren vinst. Vi får en jämnare och skönare värme samtidigt som vi använder mycket mindre direktvärmande el, en win-win för både oss och miljön.

Nu har vi även installerat larm i klubbstugan, så nu hoppas vi slippa objudna gäster. Larmet skickar också meddelande till nära boende så fort någon försöker bryta sig in, så vi kommer snabbt på plats om något händer. Nu har vi aldrig något värt att stjäla, men det har inta alla föstått, så nu känns det tryggare.

Vi ser fram mot fler förändringar inom kort.