Bollotek - vad är det

21 JUN 2021 05:45
Föreningen tycker att alla barn, unga och vuxna ska ha möjligheten att spela fotboll. Som en del i detta är vår ambition att, ekonomi inte ska avgöra om man vill delta i vår verksamhet.
  • Skapad: 21 JUN 2021 05:45

För att driva föreningen krävs såklart pengar, men vårt mål är att det ska kosta så lite som möjligt. Ett av våra mål är därför att vi ska vara billigast i kommunen när det kommer till medlemsavgifter och träningsavgifter, ett mål som är uppfyllt så vitt vi kan se.

Nu ska vi försöka ta nästa steg för att fler ska kunna spela, och kanske framför allt testa och slippa köpa utrustning utan att veta om barnet/ungdomen/vuxne vill fortsätta sedan. Med det i åtanke försöker vi nu starta ett ”Bollotek”, och drar igång en kampanj för att samla in lite begagnade fotbollsprylar, skor, fotbollsstrumpor, short mm. Bolloteket ska användas för att kunna låna ut utrustning till de som tycker det är för dyrt med nytt eller vill testa någon gång, utan att dra på sig en kostnad.

Därför skickar vi nu frågan till er alla om ni har något fotbollsmaterial som ni kan skänka föreningen, helt och rent, som kan användas för utlåning. Förutsättningen för att detta ska fungera fullt ut, så behöver vi också två personer som kan tänka sig administrera utlåningen. Är du intresserad av att bidra till alla ska få chansen att testa en aktivitet i rörelse, så hör av dig till mig snarast möjligt och mängden arbete kommer vara mycket begränsat.

Oavsett om du vill skänka fotbollsprylar eller vill hålla i utlåningen så hör av dig till Svärdsjö IF på This is a mailto link eller till mig på This is a mailto link. Med din hjälp ger vi fler chansen att spela fotboll.

Svärdsjö IF