ÅRETS JULKLAPP: Svärdsjö IF bjuder på ungdomarnas träningsavgifter 2022!!!

26 NOV 2021 11:51
Svärdsjö IF känner sig stolta att leverera en tidig julklapp, 2022 kommer föreningen inte ta ut några träningsavgifter för våra barn- och ungdomsspelare!
  • Uppdaterad: 26 NOV 2021 11:51

Vi har nu levt med en pandemi drygt 1,5 år, och vi känner att vi behöver en boost bland både aktiva och föräldrar. Det har också varit ett kämpigt 2020 och 2021 när det kommer till ekonomin, och denna satsning ska underlätta att kunna spela fotboll. Den enda avgift man behöver betala är medlemsavgiften i Svärdsjö IF, en förutsättning för att vara med. Slopade träningsavgifter är bara en av de åtgärder vi gjort för att göra vår verksamhet så billig, jämställd och inkluderande som möjligt.

Satsningen på slopade träningsavgifter 2022 är möjlig tack vare en rad partners som gått in med ett bidrag, då de liksom vi tycker det är viktigt att vi försöker hålla i gång så många som möjligt så länge som möjligt. Därför riktar vi denna gång ett särskilt tack till Kopparstaden, STH Bygg, Craft, Intersport, El i Svärdsjö, Dalahus som hjälpt oss få till detta. Detta hoppas vi också ska ge en injektion för alla föräldrar i föreningen, att fortsätta stötta de aktiva och inte minst våra tränare och ledare som jobbar hårt för att ge alla en bra fritidsaktivitet. Vi vill också att föräldrar och andra vuxna redan nu antecknar, att den 24/3 kommer vi med största sannolikhet ha ett stort föräldramöte. Där kommer vi att prata om vad föreningen vill med verksamheten, ur såväl sportslig som social synvinkel och det mötet är enbart riktat till föräldrar/vuxna med barn i Svärdsjö IF.

Vi vill ha som många som möjligt med i våra aktiviteter och behöver självklart DIN hjälp, utan den finns det igen förening. Vi påminner om den gamla devisen, 8 timmar/år eller 9 min/vecka är allt som behövs för att alla ska få en behaglig arbetsbörda. Nu blickar vi framåt och försöker tagga till för att bygga gemenskapen i föreningen, och hoppas du vill vara med på resan. Har du några synpunkter på vår verksamhet så hör gärna av dig, så kan vi tillsammans skapa den bästa föreningen.

GOD JUL önskar SVÄRDSJÖ IF