Publikdirektiv ungdomsmatcher

26 APR 2020 21:51
Nya direktiv kring publik och ungdomsmatcher som vi ska förhålla oss till.
  • Skapad: 26 APR 2020 21:51

SvFF och DFF har kommit med rekommendationer om hur vi ska förhålla oss som publik på ungdomsmatcher. Det är fortfarande max 50 personer och det står ordagrant "” personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget ". Vi utgår från att alla sköter det på ett bra sätt, och vid någon enstaka bortamatch kanske vi får inse att vi skjutsar barnen till match men sedan sitta kvar i bilen eller ta en stärkande promenad. Vi hoppas bortalagen gör likadant när de kommer till Svärdsjö gör de likadant.

Detta ska vi respektera eftesom det är en förutsättning för att vi ska fortsätta kunna spela matcher. Läs hela rekommendationen på länken nedan. Håll det fysiska avståndet och håller friska. Fortfarande gäller att man spelrar och tränar bara om man är frisk. /Jimmy