10 timmar - vad får man för det?

18 MAJ 2019 21:33
Säsongen 2019 är i gång och Källängets IP fylls återigen med glada barn och ungdomar, underbart att se!
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2019 21:33

Som många noterat fortsätter arbetet med att engagera fler i olika aktivitetsgrupper. Väl medveten om att många har sin vardag tämligen välfylld och försöker få ihop sina vardagsbestyr, så behöver föreningen din hjälp för att kunna fortsätta skapa en meningsfylld fritid för så många.

För att få lite perspektiv på vad 10 timmars arbete och ca. 500 kronor i avgifter i Svärdsjö IF kan ge , så tänkte jag ge min beskrivning på vad man får. Dessa timmar ger oss:

• ca. 60 timmar ledarledd träning
  • ca. 15-20 matcher
  • alltid klippta och vattnade idrottsplaner
  • en klubbstuga att nyttja med cafeteria och kiosk
  • en multiarena med både is och gräs (lämpar sig även för barn mellan 16 och 116 år)
  • jobb och ledarutveckling till våra ungdomar
  • förutsättningar för ett fortsatt liv i rörelse

Utöver detta kommer det i samma pris inom kort inkluderas ett utegym och en hinderbana, samt en uppdaterad och trevligare cafeteria för mysigare träffar och ”ungdomshäng”.

Med detta i åtanke och med full respekt och ödmjukhet inför allas tighta livspussel, så ber vi dig ställa 11 minuter/vecka till Svärdsjö IFs förfogande. Detta ger så mycket tillbaka, inte bara till dig och dina barn, utan till hela bygden, och skapar en grund för att samhället ska leva vidare. Välkomna ner till Källängets IP, ta en kopp kaffe och njut av det DU bidragit till, vi ses snart.